A qui s’adreça

La idea és que, amb la contribució dels patrocinadors, empreses i particulars, se subvencionin les 1.600 entrades per a les famílies que no puguin permetre’s portar als seus fills al circ.

La causa

Girona Est és un conjunt de 5 barris de Girona: Vila-Roja, Mas Ramada, La Creueta, Grup Sant Daniel i Font de la Pólvora. La Fundació pretén donar visibilitat a aquests barris que històricament han quedat invisibles a la resta de la ciutat de Girona, pel seu desconeixement. En 1,5 km² hi viuen 4.200 persones i es caracteritza per tenir històricament alts índexs de persones aturades, un nivell important d’economia informal, rendes baixes i un índex alt d’abandonament escolar.

Aquest sector de la ciutat concentra les bosses d’exclusió social més importants de Girona, i possiblement de Catalunya, que malauradament impacten d’una manera molt especial a la seva població infantil i juvenil. Un gran nombre de famílies socialment i culturalment desfavorides, es troben en una situació d’alta vulnerabilitat i tenen alts factors de risc de quedar exclosos del sistema educatiu i laboral.

Apadrina somriures